Nätverket inom Tillverka i Trä växer och vi kan med glädje presentera sex nya partners!

Våra nya partners är ImproviCon, POJI, WOUP, Plockhugget, Eld & Vatten och Click In Fixture Systems. Nätverket består nu av 21 partners inom olika områden i branschen och bidrar till en bred kompetens i nätverket.

– Vi är väldigt glada att inleda samarbetet med de här företagen, säger Peter Eriksson, projektledare för Tillverka i Trä. Våra nya partners kommer stärka nätverket ytterligare och öppna upp för nya samarbeten och en större utvecklingspotential för ett hållbart byggande i trä.

– För oss är det självklart att vara en del av detta nätverk av aktörer där vi ser att vi både kan bidra till och gynnas av gemensamma kunskapssökande aktiviteter, säger Rasmus Malbert från WOUP.

Läs mer om företagen och varför de valt att bli part i Tillverka i Trä här.