Nätverket passade också på att bjuda in till lunch för medlemmarna. Där fick deltagarna möjlighet att både blicka bakåt kring vad som genomförts i projektet, men framför allt låg fokus på vad som väntar framåt. Det bjöds på en genomgång av de olika fokusgrupperna som bildats inom nätverket samt en snabb presentation av frågorna de jobbar med, för att uppdatera nytillkomna medlemmar.

Kul att nätverka med Tillverka i Trä, intressanta diskussioner kom upp mycket tack vare nya ansikten. Det välkomnas verkligen! Säger Lars Hartman, Vd på Verkstadsbolaget.

Deltagarna fick chans att komma med förslag och själva fundera kring vilka utmaningar och branschfrågor som är intressant för nätverket att fokusera på. TiT tackar alla deltagare för en trevlig nätverkslunch och ser fram emot ett fortsatt inspirerande samarbete!